top of page

Een betrouwbare en efficiënte poetshulp, eenvoudig te regelen in enkele stappen !

In enkele stappen een betrouwbare poetshulp:

Het regelen van een poetshulp is erg eenvoudig. Doorloop de volgende stappen en binnen enkele minuten is het geregeld en heeft u geen omkijken meer naar de schoonmaak van uw woning.

Vul uw adresgegevens en wat andere gegevens in.

Op deze manier weten wij het poetsadres en kunnen we contact met u opnemen.

Geef het aantal uren en de gewenste datum/data aan ons door.


Bestel uw dienstencheques.

Onze poetshulpen rekent u af door per gewerkt uur een papieren of elektronische dienstencheque te overhandigen. Deze cheques koopt u vooraf bij ons aan.


Relax, geniet van de extra tijd die u heeft gecreëerd en laat ons met een gerust hart het huishoudelijk werk doen.

Venix Poetshulpen - hoe werkt het ?

Venix Poetshulpen is een bemiddelingsplatform voor huishoudelijke hulpen via dienstencheques. Onder toepassing van de Regeling Dienstverlening aan Huis, bemiddelt Venix Poetshulpen tussen zelfstandige poetshulpen en particulieren. U vindt een betrouwbare poetshulp via ons en de dienstverleners (de poetshulpen) gebruiken ons platform om klanten/opdrachten te vinden. Daarbij faciliteren en ondersteunen wij het hele proces van boeking tot en met facturering en betaling.

Als u uw gegevens heeft achtergelaten en de gewenste data aan ons heeft doorgegeven, dan zorgen wij voor een geschikte match door een beschikbare en bekwame dienstverlener aan u voor te stellen. Vervolgens bestelt u voor 1 of voor meerdere keren de dienstencheques bij ons. De dienstencheques kunnen in papieren vorm naar u worden gestuurd of in digitale uitvoering in uw elektronische portefeuille worden opgeslagen. In het bedrag dat u betaalt voor dienstencheques zijn alle kosten opgenomen. Voor elk gewerkt uur overhandigt u 1 cheque aan de poetshulp. Wij zorgen er achteraf voor dat de dienstverlener/poetshulp betaald krijgt voor de geleverde prestatie. Iedere maand ontvangt u van ons een overzicht van het aantal gewerkte en betaalde uren.

bottom of page