top of page

Hoe werkt Venix Poetshulpen ?

Venix Poetshulpen heeft zelfstandige poetshulpen geselecteerd die onder de regeling "Dienstverlening aan huis" huishoudelijk werk verrichten. Wij hebben deze hulpen zorgvuldig geselecteerd, waarbij een praktische proef onderdeel is van het selectieproces. Op het moment dat u bij ons een schoonmaak boekt, weet u zo dat u een gekwalificeerde poetshulp over de vloer gaat krijgen.

Deze hulp gaat op een efficiënte manier aan het werk in uw huis, waarbij ze gebruik maakt van schoonmaakmaterialen die bij u in huis aanwezig zijn.

U betaalt de hulp steeds met dienstencheques die u bij ons heeft aangeschaft. Voor ieder gewerkt uur overhandigt u haar (of hem) één cheque.

Wij streven er naar om steeds dezelfde poetshulp naar u te sturen, zodat dit een vertrouwd gezicht wordt die op een efficiënte manier de schoonmaak organiseert in uw huis.

Kan ik kiezen hoe vaak en wanneer mijn hulp komt ?

Geef bij de aanvraag uw voorkeurtijden door. Hoe flexibeler u hierin bent, deze te sneller hebben wij een geschikte hulp voor u gevonden. In overleg bepalen we hoeveel uur voor uw woning geschikt is. Wij werken in blokken van minimaal 3 uur en dat dan wekelijks of tweewekelijks .

Kunt u mij uitleg geven over dienstencheques ?

U betaalt de hulp steeds met dienstencheques die u bij ons heeft aangeschaft. Voor ieder gewerkt uur overhandigt u haar (of hem) één cheque.

Deze cheque geeft aan op welke datum er 1 uur lang is gewerkt. Dus voor 4 uur overhandigt u 4 cheques. Door ondertekening van de cheque erkent u dat de afgesproken en op de cheque aangegeven prestatie is verricht en de daarvoor geldende vergoeding door ons mag worden betaald aan uw zelfstandige poetshulp.

Het is van belang dat u zorgt dat u voldoende cheques in huis heeft. Dit doet u door een veelvoud van € 16,50 naar ons over te maken o.v.v. uw naam en gebruikersnummer (Dus voor 8 cheques maakt u 8 keer €16,50 = € 132 over). Wij bevestigen direct ontvangst en zorgen er voor dat u de cheques binnen 2 dagen in huis heeft.

Ons rekeningnummer is:

IBAN: NL 05 BUNQ 2042565253

ten name van Leve Goirle

Kerkstraat 7

5133 AJ Riel

Mocht u geen gebruik meer willen maken van onze dienstverlening, dan kunt u de niet gebruikte cheques aan ons retourneren. Wij maken het bedrag dat u voor de betreffende cheques heeft betaald naar u terug over, onder aftrek van € 2,= administratiekosten per cheque.

bottom of page